Joanna ja Lissu, pitkän linjan laihduttajat

VIMPON PUNAJUURI-JAUHELIHAKEITTO


1 l vesi

6 maustepippuri

3 laakerinlehti

suolaa

1 lihaliemikuutio

kuivattua meiramia, cayannepippuria tai chilijauhetta, pippurisekoitusta, kuivattua persiljaa
- tuosta liemi joka kiehumaan

1 kg punajuuri

250g valkokaali

150g sipuli

- kuori ja pilko, liemeen
- anna muhia noin 1h

400g naudan paistijauheliha 7%
jauhelihamauste, paprikajauhe, suola, mustapippurirouhe, maustepippurijauhe

-paahda ilman rasvaa ja mausta

- lopuksi kaikki sekaisin

- viimeisenä lisäsin 75g Auraa ja
- 40g Pirkan mustapippurituorejuustoa

Nuohan jos jättää pois niin entistäkin kevyempää.

Ja kaloreita ei juustoista huolimatta kuin n. 50/100g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lihapiirakkaa!!

 Hitsiläinen, kun teki mieli lihapiirakkaa! Ei löytynyt gluteenitonta versiota Prismasta eikä Cittarista, joten tein sitten ihan ite: Täyte;...