Joanna ja Lissu, pitkän linjan laihduttajat

Pastat

 BROILER-KASVISPASTA (JOANNA)

550 g porkkana
750 g kukkakaali
100 g purjosipuli
220 g Sipuli, keltasipuli
340 g herkkusieni, säilyke
200 g paprika, punainen
150 g vesikastanja viipaleet, säilyke
700 g broilerin fileesuikale, naturel
400 g tumma makaroni
4 dl Crea ruokakerma, mustapekka pippurijuusto,

Mausteet curry,broilermauste, sitruunapippuri, cayanne, valkosipulijauhe, kuivattu persilja, kanaliemikuutio+herkkusienten neste, juustokumina ja tuore konrianteri, soijakastike

82kcal/100g


KUKKAKAALIPASTA (JOANNA)

4 annosta
1 iso kukkakaali
1 iso kokonainen valkosipuli
oliiviöljyä
mustapippuria
sormisuolaa
kylmäpuristettua oliiviöljyä
350 g tummaa spagettia
1 (200 g) prk vähärasvaista ranskankermaa
2 rkl vettä
(1 tl hunajaa)
suolaa, mustapippuria
1. Poista kukkakaalista lehdet ja kanta. Leikkaa kukkakaalin kukinnot paloiksi.
2. Leikkaa kokonaisesta valkosipulista hattu pois ja valuta päälle öljyä. Kääri valkosipuli folioon ja paista pellillä 200 asteessa ensin 30 minuuttia.
3. Nosta pelti uunistalevittele pehmennyt valkosipuli foliolle ja päälle kukkakaalikukinnot. Valuta kukkakaalin päälle öljyä, mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Jatka paistamista vielä 20-25 minuuttia, kunnes kukkakaali on saanut väriä ja pehmentynyt.
5. Tällä välin laita pasta lihaliemi- tai kasvisliemikuutiolla maustettuun veteen kiehumaan.
6. Kun kukkikset ja pasta valmista, sekoita pastaa nostellen joukkoon maustettu ruokakerma (esim. mustapippuri, suola, kuivattu persilja, valkosipulijauhe) ja kukinnot.
7. Päälle voi ripoitella himpun verran parmesan-juustoa.


PASTAA JA TOMAATTIKASTIKETTA (JOANNA)

½-1 pieni punasipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
400 g tomaattimurskaa
1 tl kookossokeria, taviskin käy
1 tl chilihiutaleita
1 tl kapriksia liemineen
1 dl kalamata-oliiveja + 1 rkl oliivien lientä

Kaveriksi tummaa fusillipastaa.

Hienonna kuorittu punasipuli ja valkosipulinkynnet.
Freesaa oliiviöljyssä kasarissa parin minuutin ajan.
Lisää joukkoon balsamiviinietikka, tomaattimurska, kookossokeri ja chilihiutaleet.
Anna kastikkeen muhia vartin ajan.
Lisää joukkoon kaprikset ja oliivit liemineen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bullat

  Nuo Bullat sitten;  15 kpl JUURI; 2,5 dl kädenlämpöistä vettä (edellisissä oli maitoa) 25 g tuorehiivaa 1 tl sokeria 1,5 dl Virtasalmen pu...