150 g täysjyvä lasagnelevy
780 g tomaattimurska, (chili)
175 g sipuli
16 g valkosipuli
450 g tonnikala vedessä, säilyke
200 g suolakurkkuja
120 g paprika, punainen
150 g porkkana
100 g purjosipuli
100 g vesi
1 kpl kalaliemikuutio (10 g)
45 g sitruunamehu
500 g Viola Kolme Juustoa-keitto (valmis tetra)
Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.
Purista sitruunan mehu.
Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.
Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.
Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.
Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.
Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min
Vielä kevyemmäksi tämän saa muuttamalla pastalevyt kesäkurpitsaan.
73kcl/100g
Vimppo
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti