Me ollaan Facebookissa!!
Etsi Tsemppirinki.
Tunnetaan myös Vimpon viiden konsonantin pata -nimellä.
Reseptistä tulee todella paljon, koska pakastan aina tätä. Pienennä määriä suhteessa omaan tarpeeseen.
1750g punajuuri
450g porkkana
300g sipuli
150g mukulaselleri
10dl vesi
2kpl lihaliemikuutio
28g valkosipuli
900g paistijauheliha
Me ollaan Facebookissa!!
Etsi Tsemppirinki.
(perunakuutiot tai couscous joukkoon jos haluaa padasta yksinään valmiin ruoan, jos taas ei, niin näiden kanssa voi tarjota)
Valmistusohje:
- veden todellinen määrä n. 1.5l
- kuutioi porkkanat (ja perunat), mukulaselleri ja punajuuri
- kuori ja silppua sipulit
- veteen kuutiot, maustepippureita 10, 2 laakeria ja suolaa sekä reilusti meiramia, kiehauta
- laita punajuurikuutiot kiehumaan
- paista tällä välin jauheliha, mausta grillimauste, paprikajauhe, suola, chilijauhe (tai tuore), musta- ja valkopippuri
- lisää jauheliha pataan ja loput kasvikset pataan, anna muhia niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat kypsiä
- jos laitat pataan kuskusia, laita se loppuvaiheessa joukkoon, saa kypsyä padassa n. 15min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti