Joanna ja Lissu, pitkän linjan laihduttajat

VIMPON LINDSTRÖMINPATA


1 iso sipuli

3 valkosipulin kynttä

2tl oliiviöljy

400g naudan jauheliha 7%

1rkl soijakastike

1rkl vasikkafondi

1dl vesi

4kpl etikkapunajuuri (raasta tai paloittele, oman maun mukaan)

15g kapris

1tl piparjuuri maustetahna

Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota öljyssä pannulla, lisää loppuvaiheessa jauheliha ja paista kypsäksi asti.

Lisää soija, fondi ja vesi, anna kiehua ilman kantta 5-10 minuuttia.

Lisää raastetut etikkapunajuuret ja 2 rkl niiden lientä, kaprikset ja piparjuuritahna. Sekoita ja hauduta n. 15min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lihapiirakkaa!!

 Hitsiläinen, kun teki mieli lihapiirakkaa! Ei löytynyt gluteenitonta versiota Prismasta eikä Cittarista, joten tein sitten ihan ite: Täyte;...